Bedrijfsuitje Amsterdam

Avondarrangementen Amsterdam

WALKING CHRISTMAS DINER AMSTERDAM!

(0)
Sportieve activiteiten Amsterdam

IJSHOCKEY CLINIC AMSTERDAM!

(0)
Spelprogramma's Amsterdam

DE WINTER PUBQUIZ AMSTERDAM!

(0)
Avondarrangementen Amsterdam

ESCAPE DINERSPEL AMSTERDAM!

(0)

categorieën uitjes amsterdam!

Sportieve activiteiten Amsterdam

(0)

Workshops Amsterdam

(0)

Rondleidingen Amsterdam

(0)

Spelprogramma's Amsterdam

(0)

Vrijgezellenuitjes Amsterdam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Amsterdam

(0)

Teambuilding Amsterdam

(0)

Vaaruitjes Amsterdam

(0)

Kerst- & Winteruitjes Amsterdam

(0)

Bedrijfsuitje Amsterdam

Uniek bedrijfsuitje Amsterdam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Genieten van een uniek en origineel bedrijfsuitje Amsterdam met uw gezelschap!

Een origineel bedrijfsuitje Amsterdam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsuitjes in Amsterdam graag! Deze fantastische stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een leuk programma zowel overdag als in de avond met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsuitje Amsterdam graag kennis maken met deze stad. Van activiteiten door het centrum van Amsterdam tot aan gezellige lunch of dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij maken uw bedrijfsuitje Amsterdam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje Amsterdam kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten amsterdam!

Themafeesten Amsterdam

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Amsterdam

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Amsterdam

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Amsterdam

GOLDEN DELICIOUS!

(0)