Teambuildingsdag Amsterdam

Dagarrangementen Amsterdam

MOORDLUNCH MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Avondarrangementen Amsterdam

DE WINTER PUBQUIZ MET DINER!

(0)
Avondarrangementen Amsterdam

DE GROTE MUZIEK BINGO QUIZ MET DINER – KERST & WINTER!

(0)

categorieën uitjes amsterdam!

Sportieve activiteiten Amsterdam

(0)

Workshops Amsterdam

(0)

Rondleidingen Amsterdam

(0)

Spelprogramma's Amsterdam

(0)

Vrijgezellenuitjes Amsterdam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Amsterdam

(0)

Teambuilding Amsterdam

(0)

Vaaruitjes Amsterdam

(0)

Quizzen in Amsterdam

(0)

Teambuildingsdag Amsterdam

Een unieke teambuildingsdag Amsterdam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Genieten van een unieke en originele teamdbuildingsdag Amsterdam met uw gezelschap!

Een originele teambuildingsdag Amsterdam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs-, familie- of vriendenuitjes in Amsterdam graag! Deze fantastische stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een leuk programma vol teambuilding. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsdag Amsterdam graag kennis maken met deze stad. Van teambuildingsprogramma’s door het centrum van Amsterdam tot aan sportieve activiteiten in bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos. Wij maken uw teambuildingsdag Amsterdam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw teambuildingsdag Amsterdam kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten amsterdam!

Themafeesten Amsterdam

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Amsterdam

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Amsterdam

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Amsterdam

GOLDEN DELICIOUS!

(0)