0229-757080

PAALDANS WORKSHOP AMSTERDAM!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

PAALDANS WORKSHOP AMSTERDAM!
 • Workshops Amsterdam

Omschrijving

Workshop paaldansen Amsterdam

Een ondeugende en sensuele workshop! Bij deze paaldans workshop Amsterdam beleeft u hilarische momenten aan, op en om de paal. Een complete work-out maar met een hele dikke knipoog! Dat is de essentie van deze workshop paaldansen Amsterdam!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij de paaldansstudio in Amsterdam. Na het omkleden in de kleedkamer neemt onze paaldanseres u mee naar de hoofdzaal waar we starten met de workshop paaldansen!

Workshop Paaldansen Amsterdam!
Vandaag staat u voor paal, of toch niet? In ieder geval is de paal een belangrijk element tijdens deze paaldans workshop Amsterdam waarbij de basistechnieken van het paaldansen aanbod komen. Om de spieren even warm te krijgen starten we met een goede warming-up waarna de instructrice een korte demonstratie geeft van de mogelijkheden in, aan en op de paal. Dan is het tijd geworden om zelf de paal in te springen waar u het zo gek kunt maken als u zelf wilt. Onder begeleiding van de professionele paaldanseres worden er diverse oefeningen gedaan en krijgt u de juiste technieken aangeleerd. Tussendoor is er een korte pauze om even op adem te komen want u zult merken dat paaldansen fysiek zwaar is. Na de pauze doen we nog een aantal oefeningen waarna we in het laatste gedeelte om beurten zelf een korte show gaan opvoeren. Na een actieve paaldans workshop sluiten we samen af met een heerlijk glaasje bubbels!

Deze unieke workshop is in een ontspannen ruimte en zowel geschikt voor dames als heren. Een professionele paaldanseres met jarenlange ervaring geeft u gedurende deze workshop tips en aanwijzingen over het paaldansen. Uiteraard is het mogelijk deze workshop paaldansen Amsterdam uit te breiden met een andere activiteit in Amsterdam, een rondvaart, lunch, diner of buffet. Voor meer informatie over deze workshop neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele paaldanseres
   - Workshop paaldansen 1,5 uur
   - Glaasje bubbels ter afsluiting

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.