Vrijgezellenuitje Amsterdam

RANKING YOUR COLLEAGUES QUIZ AMSTERDAM!

(0)
Dagarrangementen Amsterdam

MOORDLUNCH MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Interactieve Uitjes

MANHUNT AMSTERDAM!

(0)
Interactieve Uitjes

VOSSENJACHT AMSTERDAM 2.0!

(0)

categorieën uitjes amsterdam!

Sportieve activiteiten Amsterdam

(0)

Workshops Amsterdam

(0)

Rondleidingen Amsterdam

(0)

Spelprogramma's Amsterdam

(0)

Vrijgezellenuitjes Amsterdam

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Amsterdam

(0)

Teambuilding Amsterdam

(0)

Vaaruitjes Amsterdam

(0)

Quizzen in Amsterdam

(0)

Vrijgezellenuitje Amsterdam

Uniek Vrijgezellenuitje Amsterdam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Amsterdam voor een unieke belevenis in deze bijzondere stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! De stad Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam, in de volksmond ook wel Mokum genoemd, telt maar liefst ruim 800.000 inwoners en staat bekend als de stad waar alles kan en mag! Een unieke stad met een rijke historie wat terug te zien is in de prachtige herenhuizen, statige gebouwen en vele mooie grachten door het gehele centrum. Met bekende buurtjes en pleinen als de Jordaan, de Dapperbuurt, de Pijp, Rembrandtsplein en Leidseplein staat Amsterdam vooral voor gezelligheid waarin iedereen welkom is. Hier kunt u tot in de late uurtjes op de vele terrassen vertoeven, en leert u de échte Amsterdammer kennen. Amsterdam is een toeristenstad met vele topattracties als het Paleis op de Dam, Anne Frank huis, de Wallen, Madame Tussaud, Rijksmuseum en ga zo maar door. Er zijn simpelweg te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Geniet van Amsterdam tijdens uw bezoek, want Amsterdam verveelt nooit!

Genieten van een uniek en origineel vrijgezellenuitje Amsterdam met uw gezelschap!

Een origineel vrijgezellenuitje Amsterdam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke vrijgezellenuitjes in Amsterdam graag! Deze fantastische stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een leuk programma met ieder gezelschap zowel overdag als in de avond. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenuitje Amsterdam graag kennis maken met deze stad. Van activiteiten of spelprogramma’s door het centrum van Amsterdam tot aan een complete Miss Latex tour over de Amsterdamse Wallen. Wij maken uw vrijgezellenuitje Amsterdam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenuitje Amsterdam kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten amsterdam!

Themafeesten Amsterdam

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Amsterdam

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Amsterdam

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Amsterdam

GOLDEN DELICIOUS!

(0)