0229-757080

KOFFIE & GEBAK – SOLEXTOUR – DINER!

(0)

vanaf

99,50

p.p. excl. BTW

KOFFIE & GEBAK – SOLEXTOUR – DINER!
 • Dagarrangementen Amsterdam

Omschrijving

Solex rijden amsterdam

Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Vandaag maakt u een tour door de weilanden rondom omgeving Amsterdam. Tijdens een korte stop onderweg bij een gezellig café is er borrel met bittergarnituur! Na een mooie tour wacht op de eindlocatie een heerlijk driegangen diner!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie. Hier starten we met koffie en gebak waarna onze begeleiders u meenemen naar buiten voor de uitleg over de solex.

Solextour door de weilanden! – Sportief solex uitje!
Tijdens deze solextour Amsterdam en omstreken gaat u zelf solex rijden onder begeleiding van een echte solexkenner. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee op de mooie route waarbij u volgt. Samen maken we een mooie tour door de mooie omgeving van Amsterdam! Vele leuke dorpjes komen voorbij zoals Den Ilp, Ilpendam, Watergang en Broek in Waterland. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig café voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie kletst u onder het genot van een drankje even gezellig bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte en komen we op de eindlocatie. Hier plaatsen we de solexen weer netjes naast elkaar en neemt u plaats bij de horecalocatie waar u gaat genieten van een heerlijk driegangen diner.

De start- en eindlocatie van het solex rijden is standaard in het Twiske of Amsterdam-Noord. Maar wilt u liever starten vanaf uw eigen huis of werklocatie dan is dat voor ons geen probleem. Het is helaas niet mogelijk richting het centrum van Hoorn te rijden en/of hier te starten. Beleef een heerlijk uitje tijdens het solex rijden waarbij iedereen volop zal genieten!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   6,00 uur

   Prijs
   € 104,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 103,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 101,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 100,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met koffie/thee en gebak
   - Professionele begeleiding gedurende de tour
   - Drankje met bittergarnituur tijdens pauze
   - Solexhuur 1 solex per persoon
   - Helm 1 per persoon (verplicht)
   - Tour van 3 uur en volle tank benzine
   - Transportkosten solexen
   - Driegangen Diner of Buffet

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.